Resultaten voor cursus

 
cursus
 
Cursus Con-tAct AfasieNet.
Zij hebben vervolgens een conversatietraining voor zorgprofessionals ontwikkeld, Training Con-tAct, en een bijbehorende cursus voor logopedisten, Cursus Con-tAct. Het doel van deze cursus is dat de deelnemers Training Con-tAct kunnen toepassen in hun eigen zorginstelling. Training Con-tAct heeft als doel dat zorgprofessionals artsen, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, maatschappelijk werkers, voedingsassistenten, enz.
Een cursus beschikbaar beschikbaar maken voor studenten Help voor Blackboard.
Een cursus beschikbaar beschikbaar maken voor studenten. Een cursus moet beschikbaar worden gemaakt voordat studenten die zich hebben ingeschreven voor de cursus, de cursus en de bijbehorende inhoud kunnen weergeven. U kunt de beschikbaarheid van een cursus intrekken tijdens het samenstellen van de cursus of nadat een geplande cursus is afgelopen.
Mindful Walk Cursus Mindful Run Nederland. Mindfulness, ademhalingstechnieken, opleiding, coaching en training.
De cursus is geschikt voor iedere wandelaar. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende loper kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het wandelen toepast, maar in je hele leven.
Roosters ACLO.
Voor de cursusroosters, klik op Cursussen cursusperiode in het menu links. Voor elke cursusperiode zijn er verschillende deadlines waar je rekening mee moet houden als je een cursus wil doen. Het is niet mogelijk om buiten deze deadlines om deel te nemen aan een cursus.
EHBO-cursus: hoe help jij bij een ongeval?
Van brandwond tot vergiftiging en van bewusteloosheid tot een kneuzing. Volg de verschillende gesproken instructies en help. Download de gratis EHBO app. Waarom een cursus bij het Rode Kruis? gediplomeerde instructeurs en toegankelijk lesmateriaal. gevarieerd cursusaanbod: met praktijk en e-learning.
Auris cursussen en shop Cursussen.
Ongeacht eventuele maatregelen van de Rijksoverheid rondom corona, gaan al onze cursussen voor het cursusjaar 20/'21' door. Als dit niet fysiek kan, worden cursussen in een digitale omgeving gegeven. Met uitzondering van Ervaar TOS, Ervaar gehoorverlies en het Autisme belevingscircuit.
300 Nederlandstalige Online Cursussen Soofos.
Ik ben nu bezig met mijn derde cursus. Voor mij is het echt ideaal, ik wou bijvoorbeeld al heel erg lang leren hoe je foto's' bewerkt, maar ik wist niet waar ik moest beginnen. De cursussen van geven je een goed beeld, zodat je zelf lekker aan de slag kan. Dat je een cursus onbeperkt kan terugkijken, is ook heel prettig.
Cursussen MAX Vandaag.
Op deze pagina vindt u allerlei professionele cursussen die u, met dank aan de NTR, gratis worden aangeboden door MAX Vandaag. Deze cursussen zijn op ieder gewenst moment te volgen wanneer het u het beste uitkomt. Er is geen actuele begeleiding. Aan het eind van elke cursus kunt u een certificaat downloaden als bewijs van deelname.

Contacteer ons