Resultaten voor marketing

 
marketing
 
Master's' specialisation in Marketing Radboud University.
In the Masters specialisation in Marketing you will learn all about creating long-term sustainable relations in relation to corporate social responsibility. What is the impact of the marketing strategy on organisational performance? How can customers be gotten involved in product development?
Partnerships Utrecht Marketing. Partnerships Utrecht Marketing.
Het partnermodel van Utrecht Marketing bestaat uit drie schillen. Allereerst zijn er de strategische organisaties in de stad die Utrecht Marketing fundamenteel steunen. De tweede schil bestaat uit strategische partners met wie wordt samengewerkt in projecten. En de derde en laatste schil bestaat uit organisaties die een partnerpakket afnemen.
Online marketing bureau Utrecht De Afdeling Marketing.
De Afdeling Marketing is Hubspot Gold Solutions Partner. Onze gecertificeerde inbound marketing specialisten helpen je met de implementatie van HubSpot, het uitwerken van je inbound marketing strategie en de uitvoering van je inbound marketing campagnes om zo gestructureerd waardevolle leads te genereren voor je salesteam.
Marketing sciences marketing onderzoek, analyse en development.
Meten en voorspellen van de effecten van media en campagne investeringen en het ontwikkelen van tools. die analyses omtrent media en datamanagement en marketing automation efficiƫnter maken. AMMA Hans du Chatinier prijs. Mediabrands Marketing Sciences won de prestigieuze AMMA Hans du Chatinier 2017 prijs voor het meest innovatieve onderzoek.
Mbo opleiding Medewerker marketing en communicatie International business marketing Rijn IJssel.
Als medewerker marketing communicatie werk je op een marketing of communicatieafdeling van een bedrijf. Je kijkt in jouw geval over grenzen heen en werkt internationaal: Business to Business b2b of Business to Consumer b2c. Bij marketing draait het met name om het goed in kunnen spelen op de wensen en behoeften van je internationale klanten.
Mojo Concerts Marketing Communicatie.
Ook de woordvoering richting de pers, klantenservice en klachtenafhandeling wordt vanuit de afdeling Marketing en Communicatie verzorgd. Afdelingsmanager Marjanne Manders is verantwoordelijk voor de woordvoering richting de pers en crisiscommunicatie van MOJO en alle festivals. Onze marketing communicatiemanagers zijn verantwoordelijk voor de promotie van de grotere concerten van MOJO en de festivals.:
Marketing Communicatie Cup Wots World of Technology and Science.
De exposant die via zijn bezoekersregistratielink de meeste bezoekers werft en naar de beurs trekt, in verhouding tot de grootte van de stand, wint de Marketing Communicatie Cup en daarmee gratis standruimte op de volgende editie van World of Technology Science.
Marketing Communicatie.
Hanze University of Applied Sciences. Studeren bij de Hanzehogeschool. Professionals en bedrijven. Informatie voor bedrijven. Opleidingen voor professionals. Bestuur en governance. Locaties en openingstijden. Werken bij de Hanzehogeschool. share your talent. move the world. Home Contact Cookies Privacy Disclaimer Webredactie.

Contacteer ons